Mandala dotten en workshops

 

Ik geef ochtend- en/of middag workshops voor beginners en gevorderden in Mandaladotten op steen, canvas of MDF-board. Aan de deelnemers die net kennismaken met het Mandaladotten  zal eerst een uitleg worden gegeven. Daarna kan er geoefend worden op een oefenveld voordat de definitieve ondergrond wordt bepaald.

 

Deze workshops zijn geschikt voor mensen die graag willen ontdekken wat Mandaladotten is, voor mensen die moeite hebben met het zelf creëren van Mandala’ s maar ook voor mensen die ontspanning zoeken. Omdat ik werk met kleine groepjes (slechts vier personen) is er voldoende tijd voor uitleg en begeleiding.

 

Je zult o.a. ontdekken dat je verbaasd zult staan over het mooie ontwerp dat je in korte tijd kunt maken en dat je je zo ontspannen kunt voelen na het creëren met concentratie.

 

Ik verzorg alle materialen en een uiteraard iets lekkers bij de koffie of thee. De workshops worden bij mij thuis gegeven op de Nieuwehaven 166 in Gouda.

 

Mocht je zelf een groepje willen samenstellen van maximaal 4 personen dan is ook een woensdag, zaterdag of zondagmiddag als optie beschikbaar. Neem contact op voor de beschikbare mogelijkheden.

 

Kosten:   € 25,-

Tijd:  10:00 uur - 13:00 uur

(of  andere dagen/tijden in overleg bij inschrijving van 4 deelnemers)

Groepsgrootte: maximaal 4 deelnemers

Alle lessen zijn inclusief steen of canvas(20/20cm), alle materialen en koffie/thee.  MDF-board of grotere canvas doeken zijn tegen meerwaarde verkrijgbaar (vooraf opgeven).

 

Nieuwe zaterdagochtend workshop 'Mandala dotten' agenda:

 

-13 juli: (vol)

-3 augustus: (nog 3 plaatsen)

-31 augustus: (nog 2 plaatsen)

- 7 september (nog 4 plaatsen)

- 5 oktober (nog 4 plaatsen)

(bijgewerkt op 4 juni 2019)

 

 

 

 

Hieronder enkele mooie kunstwerken,

gemaakt door deelnemers van de workshop Mandala dotten.

Bronvermelding

© 2019, Atelier Hartenerf, Alle Rechten Gereserveerd, lid van NABK